Café Chatelet


Det lilla caféet är ännu tomt. På väggarna hänger färgglad konst. Stora som små tavlor, i olika nyanser och former. Otroligt abstrakt. Kompakta hyllor i olika storlekar pryda med spansk litteratur, några växter och andra roliga föremål. Servitörerna går runt in mysbyxor och t-shirts. Allt känna så avslappnat. Lampor av olika slag hänger i taken. Runda stora glaslampor, mindre läslampor på väggarna och små bollar på ett snöre från en vägg till en annan. En liten tjej sitter och snurrar på en stol. Jag hör att familjen är från Norge.

Utanför lyser solen. En äldre man med basker är ute med sin hund. En mamma drar en barnvagn upp längs gatan. Området är oerhört tätbebyggt. Smala gator med höga hus. Små caféer och barer i varje hörn. Människors balkonger pyntas med jättelika gröna växter i olika slag. Fruktplantor och palmer. 

Två personer slår sig ned tre bord ifrån mig och Ulf. Vi hör att de pratar engelska och kan inte låta bli att tjuvlyssna. Tror de dejtar, de hörs på diskussionen i mellan dem. Kanske är det första träffen? Spännande! 

1 MALIN:

skriven

Svar: Supergott va det!! :)
Kram, Malin.

2 Elin:

skriven

Älskar bilderna & texten!! :D

Svar: Åh tack så mycket! :) KRAM!
Johanna

3 Michelle:

skriven

Åh vilket mysigt café! :)

4 sarah:

skriven

åh tack ska du ha =) .. fina blogg du har oxå =)

Svar: Tack så mycket! :) KRAM :D
Johanna

Kommentera här: